Regering-Michel blaast warm en koud inzake klimaat

“België zal al zijn klimaatinspanningen voortzetten”, zo liet eerste minster Charles Michel weten nadat de Amerikaanse president Trump de VS had teruggetrokken uit het klimaatakkoord van Parijs. Vijf dagen later zei minister van Energie Marghem al dat ze de Belgische inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, wil uitstellen. Een uitspraak die ze even later alweer moest inslikken. Waakzaamheid blijft dus geboden …

(Muziek: Meteo Tapis, Hicham Chahidi, www.musicscreen.org)

Labels

Commentaar toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.

Reacties

Indien men wilt dat we onze auto minder gaan gebruiken,moet er meer openbaar vervoer komen en goedkoper,en zorgen dat de mensen die in het weekend moeten werken zoals ik en mijn zoon ook gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer,en niet zoals nu als je om 6 uur moet beginnen er pas een bus rijd om 7 uur,ook meer inzet van de belbus men kan zo veel maar men moet willen,we mogen allemaal veel betalen voor het openbaar vervoer maar we krijgen er weinig voor terug.
Verschuere slaat de nagel op de kop. Openbaar vervoer moet degelijk en betaalbaar zijn anders neemt de burger zijn wagen. Maar misschien is dat nu juist de bedoeling.
Ik zou ook blazen mocht ik 6.000.0000.000 EURO moeten zoeken. Mooi afleidingsmanoeuvre maar daar trappen wij niet in.
Voor wat milieuvriendelijk openbaar vervoer betreft. In China werd zopas een tram voorgesteld die rijdt op batterijen en op VIRTUELE rails. Vooral die virtuele rails mogen gerust revolutionair genoemd worden. Bron :HLN . Ja, naäpers.. Dit ziet er toch een klein beetje anders uit.