Raoul Hedebouw (PVDA): “Gaat ons land de VS zo blind blijven volgen?”

PVDA-volksvertegenwoordiger Raoul Hedebouw vroeg aan eerste minister Michel om een hardere toon aan te slaan tegen de Verenigde Staten. “We horen de oorlogstaal van Trump tegenover andere landen. We horen hoe hij alle internationale klimaatakkoorden gewoon in de vuilnisbak wil gooi. Laten we stoppen met de Verenigde Staten te volgen.”

Betoog mee tegen Trump en zijn beleid, en tegen degenen die zo'n beleid ook in Europa willen voeren. Afspraak op woensdag 24 mei, om 17.00 u. aan het Noordstation in Brussel. 

  • Voor sociale rechten
  • Voor vrede
  • Voor een leefbare wereld
  • Tegen seksisme, racisme & discriminatie

Programma:

  • 17.00 u.: verzamelen Brussel-Noord + Speeches (Standing Rock-activisten, e.a.)
  • 18.00 u.: Protestmars
  • 20.00 u.: Concert (Jaune Toujours, e.a.) + foodmarket

Alle praktische informatie vind je op: www.trumpnotwelcome.be

Commentaar toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.

Reacties

Wiens brood met saucisse de Jambon men eet, diens woord men spreekt.
Een hardere toon aanslaan t.o.v. de Vs?Laat me niet lachen! Michel loopt Trump zoals een schoothondje achterna,zoals indertijd Blair deed met Bush! Het valt me WEER op hoe ongeïnteresseerd Michel er bij zit als Raoul Hedebouw het woord neemt! Raoul kameraad, nogmaals, u bent zeer goed bezig en wat mij betreft ,spreken we na de volgende federale verkiezingen over de federale regering Hedebouw 1! Ik ben deze arrogante en onbekwame bende méér dan zat! BAH!
De rechtse partijen in deze regering volgen al te veel de VS. De middenklasse gaat op deze manier meerdere jobs moeten uitvoeren om rond te komen (zoals in de VS). Geef de mensen een vroeger pensioen zodat ze langer van het leven kunnen genieten en treed veel meer op tegen fiscale fraudes, fiscale paradijzen, zwartwerkers, boekhoudkundige trucs, bankiersgeheimen, ...
Vooraleer naar Brussel te komen werd er nog snel een wapendealtje van 100 miljard Euro gesloten. Nu hier en daar het boeltje nog wat opstoken om zodoende wat oorlogjes te kunnen ontketenen en klaar is kees. Jobs, jobs, jobs. Uiteraard zullen die oorlogjes ver van het moederland worden beslecht. God blesse America.
America , land of the brave and the free . Maar boor wie , voor 1% schatrijken. Make America great again. Wanneer was Amerika groot in de ogen van Trump, toe er duizenden zwarte slaven waten, toen er nog segregatie was en toen de vrouwen nog een bezit van de man was? De mond vol over pepple and god , maar een solidariteit onder elkaar kennen ze niet. Laat staan een menselijke sociale zekerheid. GAAN WE DAAR EEN VOORBEELD AAN NEMEN? NEE NOOIT !!!!