"Politici die geld bij daklozen halen om het in hun zakken te steken? Genoeg gegraaid!"

auteur: 

Webredactie

Raoul Hedebouw (PVDA): “Het is momenteel echt Graailand België, in alle partijen en in alle delen van het land. Nu blijkt dat de elite het geld zelfs gaat halen bij de daklozen om het in haar zakken te steken. En wat zien we in de werkgroep Politieke Vernieuwing? Dat de meerderheidspartijen, zoals de N-VA, blokkeren. Laten we een wet goedkeuren om alles te openbaar te maken. Oké? Volgende week doen we dat. Voor de vakantie.”

#Samusocial #MaakVanSociaalHetNieuweNormaal

Commentaar toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.

Reacties

Geloof je nu zelf dat ze in hun eigen voeten gaan schieten, aangeven van waar al hun inkomsten komen..???? Wat we tot nu toe al meegemaakt hebben is vrees ik een druppel in de oceaan, Politieke corruptie kent geen grenzen meer... Wat mij vooral ergert is dat al die sjoemelaars gewoon verder blijven werken in de Politiek alsof er niks aan de hand is; probeer jij eens op je werk hetzelfde te doen .. buiten , C4 voor zware feiten en recht op niks!
Mijnheer of Mevrouw Vermeulen ze zullen misschien proberen om niet in hun voet te schieten maar nu moet er maar eens van onderuit werk gemaakt worden om pal en perk te stellen aan deze wantoestanden. Mijnheer Hedebouw is goed bezig maar hij zal toch onze steun nodig hebben om het roer om te gooien. Om te beginnen moeten we elke politieker die zich op een dergelijke manier probeert te verrijken bestempelen als een ordinaire dief en daar dan ook naar handelen. Misschien de schandpaal terug invoeren op de grote markt te Brussel. En vooral moeten we ervoor zorgen dat ze het gestolen geld terugbetalen!
Het moet stoppen die graai politiek daarom ben ik lid geworden dan PVDA ,we moeten strijden voor onze rechten het is genoeg geweest de rijken krijgen hier alle rechten wij arbeiders lopen met de restjes weg,en nu nemen ze verdomd nog van de armen waar gaat dit naar toe.Tijd voor een linkse richting nu.De volksvertegenwoordigers zijn verkozen door ons maar ze misbruiken hun macht. Moeten wij dit echt blijven slikken in 2019 weet ik op wie ik stem.
Beste, ik begin zo stilaan genoeg te krijgen van het vele geschrijf en geblaat m.b.t. Samusocial. Maak gewoon schoon schip in Brussel. PS heeft overal zijn tentakels en postjes die vandaag onder de radar verder graaien. AISB (Agence Immobillière Sociale Bruxelloise), Maisons des Quartiers, .... Vele mindere goden naast Mayeur floreren er zonder veel. Een vb.. Glineur, kabinetchef van Mayeur stad Brussel, en directrice van Maisons des Quartiers. Glineur en al haar aanhangsels met minder glamour, gemeenteraadslid in gemeenten van Groot-Brussel, en bestuurder bij. Het hele systeem is Brussel is verziekt door de PS-zwam. Hoe eraan te beginnen om al die zwammen uit te roeien? Gewoon, één per één, als het effen kan allemaal samen. Echt dégoutant. Als je ooit een organigram zou kunnen opmaken van het verziekt Brussel-PS benefit-model dan moet je al een deel van het probleem zijn om nog voor PS te stemmen. Maar denkelijk zijn er velen die merci zeggen om wat ze gekregen hebben van PS zoals prioritaire huisvesting, tewerkstelling, .... Geef er aub een schop in. En hoop niet op Ampe om daar in bij te dragen. Mayeur werd de deur gewezen door een restauranthouder en wie binnenzat? Ampe, te wachten op Mayeur. Totaal verziekt, om te kotsen.