Peter Mertens tijdens Kopstukkendebat Antwerpen (samenvatting)

auteur: 

Webredactie

Op een debat van 3 uur kreeg Peter Mertens welgeteld 12 minuten het woord. Maar geen nood, hij maakte zijn punten over vermogensbelasting, tewerkstelling, overkapping van de ring, en geen commercialisering van de zorgsector. Het applaus spreekt boekdelen.

 

Commentaar toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.

Reacties

Nagels met grote koppen geslagen :-)
Ik wens jullie alle stemmen toe die je kunt hanteren, niet meer, maar zeker niet minder. Dat zou super zijn. Gewenst uit Absurdistan - het andere lage land.
eindelijk iemand die spreekt voor de minderen en de middenklasse, iemand die geen lucht verkoopt maar zegt zoals het moet, iemand die de realiteit ziet. Mr Mertens mijn hoed af voor U en ik hoop dat er velen hebben geluisterd
Bravo Peter Mertens. Mijn stem had je reeds, maar deze commentaar moet meer mensen over de streep trekken. Niet verwonderlijk dat de SPA pleit om niet voor andere linkse partijen te stemmen. Zij zijn bang om veel te verliezen aan een echte sociale partij, met GvhV als verleden en niet zijn deelnemen aan het "Establishment". Kris Merckx heb ik 2-maal ontmoet. Een echte man en ook echte mens.
Peter na een aangenaam gesprek aan het kot heb ik nu de video bekeken . Ik stond er van versteld hoe de grote kris peters naar je keek tijdens je redevoering . Prachtig . Het kan wel zijn dat de partij komt uit het communisme maar wat jij , jullie doen is het naar de gewone man te brengen . Uw wijlen vader , nonkel,Joris zou fier op je zijn denk ik .
Proficiat eindelijk iemand die de waarheid durft te zeggen.
Eindelijk een partij die de vermogensbelasting aanpakt, de rijke moeten de crisis maar betalen en wanneer komt er een belasting op de omzet van de bedrijven( niet op de winsten want die zorgen ze wel dat er geen zijn) dat zou pas nog een stap vooruit zijn gedaan met geen belastingen te betalen. Straf de werkloosheid en niet de werkloze want morgrn kan het u beurt zijn zeg nooit nooit! Wanneer je de mensen geen koopkracht meer geeft dan zitten wij pas in een gevaarlijke situatie want dan valt de economie op zijn gat daar heeft nog wel niemand van wakker gelegen maar het is 5 voor 12 hoor. Als de politiekers zo verder doen zoals zij nu bezig zijn dan krijg je alleen arm nog armer en rijk nog rijker, en Europa doet lustig mee.
Bravo, Dat is tenminste klare taal, zonder franjes en tenminste gesproken voor de gewone burger, waar uw partij nog dicht bij aanleunt ! Hopelijk heeft u een "goede" uitslag bij de verkiezingen !
De traditionele partijen hebben beetje bij beetje het land verziekt de armen armer gemaakt en de rijken rijker. Het is al een grote schande dat de doorsnee werknemer moet opdraaien voor de banken crisis en tijdens die crisis de ceo's ervan nog dikke bonussen verkregen. Ik heb gewerkt van 1960 tot 2004 dan ben ik 7 jaar in brugpensioen belandt en aan mijn 65st kreeg ik mijn pensioen en al de overtollige jaren boven de 45 jaar werden afgenomen. Dit is een pure diefstal vanuit het mooie beleid dat we nu hebben. Na 51 jaar heb ik nu een schamele pensioen van 1330eu. Dank U wel België.
peter goed bezig moesten ze dat meer op tv tonen met de andere partijen ik denk dat de mensen anders zouden stemmen dus meer voor de pvda plus
Er is een spreekwoord hier onze kleine landje, hoe meer corrupt hoe beter beschermd en dat wel te verstaan op top nivo. Word tijd dat politiek gevoerd word door de juiste mensen zoals PVDA als ze daar de kans toe krijgen wel te verstaan!!!!!
Duimen voor PVDA+ de enige partij die de dingen in hun juiste perspectief ziet ! Niet zoals NVA, en anderen die als enig doel hebben de rijken beschermen en de gewone man verder oplichten, bestelen, en in de armoede duwen. Alle gewone werkende mensen die niet voor PVDA+ stemmen zijn masochistisch en willen pijn gedaan worden. GO FOR IT PETER !! YES, WE CAN !!!!!
Duidelijk, eenvoudig, voor iedereen begrijpbaar gesteld. Hopelijk horen en zien er zo veel mogelijk mensen dit debat.
Ok 2% rijksten belasten dan, maar het probleem is dat het zij het zijn die dat juist niet willen, en personen met zoveel geld doen altijd wat ze willen, en hun wil zal altijd uitgevoerd worden, wij kunnen niets doen.