De Grote Parade van Hart boven Hard: een kleurrijke stroom van alternatieven met een plus

auteur: 

Webteam

 "We nodigen u uit om in een mars boordevol creativiteit een stroom van alternatieven te presenteren, tegenover de falende politiek van besparingen en 'altijd minder'." Zanger Helmut Lotti, acteur Wim Opbrouck, cabaretier Wim Helsen en tal van andere bekende Belgen die de beweging Hart boven Hard/Tout Autre Chose een warm hart toedragen, nodigen u uit voor de Grote Parade van zondag 20 maart. Ook de PVDA zal er zijn.

Op 20 maart trekt de tweede Grote Parade van burgerbewegingen Hart Boven Hard en Tout Autre Chose door de straten van Brussel. Het wordt opnieuw een feestelijke happening waarbij de verbeelding van een andere samenleving centraal staat. De Parade gaat zondag van start om 14 u aan Brussel-Noord.

 “In deze tweede Parade willen we een brede waaier van alternatieven meer zichtbaar maken. We willen laten zien dat er tal van mogelijkheden zijn, dat die realistisch zijn, dat daar op heel wat plaatsen al mee geëxperimenteerd wordt. We hebben gekozen voor de baseline ‘Wij zijn de stroom’. We spreken groepen en organisaties aan met de vraag om hun alternatieven, groot of klein, te verbeelden. Zo wordt de Parade een voorafspiegeling van die andere samenleving die wij voorstaan.” Angela Vandewiel, coördinator van de Parade voor de burgerbeweging Tout Autre Chose in het magazine Solidaire.

De PVDA neemt op een creatieve manier deel aan de Parade. U vindt ons zeker en vast in de blokken over democratie, economie, klimaat, openbare diensten en in het blok tegen de aankoop van F-35-jachtvliegtuigen!

Commentaar toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.