637 dagen later: pensioenen parlementsleden nog steeds niet hervormd

In juli 2015 onthulde de PVDA dat de parlementsleden zelf op 55 jaar met pensioen mogen, terwijl ze wetten goedkeuren om ons langer te doen werken. Ze beloofden toen om een hervorming door te voeren. 20 maanden later, is er nog steeds niets veranderd ...

Commentaar toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.

Reacties

Beste, Nogmaals het bewijs, het niet willen bespreken om alzo RECHTVAARDIGHEID te verwezenlijken. De massa meerderheid denken alleen aan hun eigen "IK" en de rest: hun massa, meerderheid der kiezers, kan stikken. Van bewezen ONrecht gesproken, somigen nu al op 55 jaar op pensioen, arbeiders maar op 67 jaar, als ze op en door hun werkgever niet afgedankt worden rond hun 55é jaar, of om gezondheids redenen ( omdat het menselijk lichaam die tempo's niet meer kan presteren, met vermindering van loon. En hoe langer werkloos, hoe meer kans om alsmaar minder inkomsten, pensioen of/en uitsluiting te krijgen: en dit laatste mischien nog zonder Euro inkomsten. Minister na 4 of 5 jaar ( een mandaat ) al €1.500,00 pensioen per maand, arbeiders, voor wie niet afgedankt wordt en als hun gezondheid het kan volhouden tot 67 jaar werken, na veertig jaren lang amper €1.200,00 of minder pensioen. Eeuwige schande: Jean.
"Ze beloofden toen om een hervorming door te voeren. 20 maanden later, is er nog steeds niets veranderd" Geloof je nu toch zelf ni .... Trouwens met al wat ze verdienen en sjoemelen kunnen ze gerust op 40 jaar met pensioen.