Nieuws

De Centrale Raad voor het Bedrijfsleven publiceerde een studie over de gevolgen van de hervorming van de werkloosheidsuitkeringen.

Nuray Sari (32) en Özgür Gümüs (39), beide van Turks-Koerdische afkomst, hebben alles in huis om op 25 mei een winning team te worden.

Europees Hof van Justitie vernietigt de zogenoemde dataretentierichtlijn van de Europese Unie.

Vanaf 2015 zal elke nieuwe auto verplicht worden uitgerust met het eCall-systeem.

De PVDA+ trok vorig jaar 921.000 euro inkomsten, de traditionele partijen trokken datzelfde jaar tussen de 5 en de 8 miljoen inkomsten.

Kim De Witte, pensioenspecialist van de PVDA+ en onderzoeker in sociaal recht, heeft het V-Plan van de N-VA grondig bestudeerd. “Het pensioenvoorstel van de N-VA snijdt diep in de pensioenrechten van de hardwerkende Vlaming.

Afgelopen week maakte de N-VA haar partijprogramma bekend. Koen Hostyn is auteur van het boek ‘Het Vlaanderen van De Wever’ en legt het programma op de rooster. Zijn besluit?

In de laatste opiniepeiling van La Libre Belgique en RTBF behaalt de PVDA+ 4,1 % in Vlaanderen, 7,2 % in Brussel en 8,1 % in Wallonië.

Op de lijsten van de PVDA+, PTB*PVDA-go! en PTB-go! staan 170 vakbondsmensen – Vlamingen, Walen en Brusselaars, van zowel het ABVV als het ACV.

Mensen die leven van een leefloon en Nederlands les volgen, kunnen hun leefloon verliezen als ze drie keer onwettig afwezig zijn in de les. Dat is onwettelijk, oordeelt de rechter nu.

Pagina's