Wij hebben gekozen: de fortuinen activeren

De rijken belasten opdat ze voor één keer ook een inspanning zouden leveren, dat is een van de belangrijkste maatregelen van de PVDA. En omdat we elke dag opnieuw een bewijs leveren van de noodzaak ervan (het gat in de begroting, ondergefinancierde zorgvoorzieningen, ontslagen, …), heeft de linkse partij besloten haar campagne nieuw leven in te blazen, met nieuwe goodies en een versterkt digitaal luik.

De politiek van “flops, flops, flops” van de regering-Michel

Sinds de tweede helft van september volgen de aankondigingen van sluitingen en massale afdankingen elkaar op. Caterpillar, AXA, Douwe Egberts … De geschenken aan de grote bedrijven creëren geen “jobs, jobs, jobs”, integendeel. De afdankingsgolf toont aan dat de politiek van deze regering niet werkt.

Waarom een beursgang geen alternatief is voor Eandis

“Of die investeerder nu uit China komt of niet: het is de consument die de rekening krijgt”, schrijft Tom De Meester vandaag in De Morgen. Volgens de PVDA-energiespecialist moet ons energienet daarom…

Dossiers

Campagne

Standpunt Peter Mertens

“De sluiting van Caterpillar is voor veel mensen een pijnlijke déjà vu“

“De regering grijpt elk economisch drama aan om de fiscale concurrentie verder aan te zwengelen. In plaats van al dat geld te laten wegvloeien, hebben we nu juist de omgekeerde beweging nodig: investeringen”, schrijft Peter Mertens op knack.be over de aangekondigde sluiting van Caterpillar in Gosselies.

PVDA Shop

Find PVDA on TwitterFind PVDA on FacebookFind PVDA on Google+Find PVDA on YouTubePVDA RSS feed

Nieuwsbrief

Agenda

0210 '16
CC Rix
De Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
1910 '16
Zaal Zermatt
Wijnegemstraat 65
2140 Borgerhout
2910 '16
Zaal ’t Pertsgad
Wetenschapstraat 3
2850 Boom