Turtelboom weg, nu de Turteltaks nog

“Het ontslag van minister Turtelboom is het resultaat van het brede volksprotest tegen de gehate Turteltaks”, zegt Peter Mertens (PVDA), “maar de essentie is natuurlijk dat de Turteltaks zelf moet verdwijnen. De hele Vlaamse regering draagt een zware verantwoordelijkheid.” De PVDA drijft haar campagne tegen de Turteltaks op en trekt op 11 mei naar het Grondwettelijk Hof.

“Nood aan een democratisch debat over het pensioen van iedereen”

Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) laat weten dat hij zelf gaat werken aan een voorstel om de pensioenleeftijd voor parlementsleden te verhogen. Hij reageert daarmee op de onthulling van de PVDA dat de meeste parlementsleden nog steeds op 55 met pensioen kunnen gaan en waarop duizenden boze reacties kwamen.

Daar komen de RedFox!

Een nieuwe jongerenorganisatie van de PVDA ziet het levenslicht. Kinderen konden al terecht bij de Pioniers, studenten bij Comac. Jongeren van 14 tot 18 jaar kunnen zich nu aansluiten bij de RedFox…

Op stap met de PVDA op 1 mei

1 mei is al sinds het jaar 1886 een dag van strijd. Toen om de achturendag ingevoerd te krijgen. Vandaag strijden we opnieuw voor een sociaal alternatief. De PVDA roept al haar leden op om op 1 mei deel te nemen aan de verschillende manifestaties in het hele land.

PVDA Shop

Find PVDA on TwitterFind PVDA on FacebookFind PVDA on Google+Find PVDA on YouTubePVDA RSS feed

Nieuwsbrief

Agenda

2904 '16
Gildenhuis
Kapelstraat 296
2660 Hoboken
2904 '16
Erasmushogeschool
Bloemenhofplein
1000 Brussel
3004 '16
De Koning van Engeland (bij den absjaar)
Kohoorstraat 2
9500 Zarlardinge