Nieuwjaarsreceptie PVDA Antwerpen

Datum
vrijdag, 20 januari, 2017 - 18:00
Plaats
Zuiderpershuis
Waalsekaai 14
2000 Antwerpen
Soort evenement
Receptie

Om het nieuwe jaar samen feestelijk in te zetten nodigen we u graag uit voor onze nieuwjaarsreceptie, op vrijdag 20 januari, vanaf 18u in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

U wordt er getrakteerd op een drankje en hapjes. Het geheel wordt opgeluisterd door de muzikanten van Les Blauw. Er is de uitreiking van de prijs Franken Teut 2016. Special guest is Luiks parlementslid en bijna De Slimste Mens ter Wereld Raoul Hedebouw. En nationaal voorzitter Peter Mertens brengt er zijn nieuwjaarsboodschap en signeert zijn nieuwste boek Graailand.

Nodig gerust familie, vrienden en kennissen uit om mee te komen. Laat ons weten met hoeveel personen u komt. Dit om het nodige te kunnen voorzien. Inschrijven kan u per mail of per sms (0495 65 46 82).

Meer info vind je op Facebook.

 

Het Zuiderpershuis is in het centrum van Antwerpen, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruimschoots parkeergelegenheid.

2 Een prijs die PVDA Antwerpen uitreikt aan een persoon of vereniging die zich het voorbije jaar verdienstelijk maakte voor de samenleving. Op de genomineerden kunt u hier stemmen.

 

Labels