Graailand on Tour

Datum
donderdag, 30 maart, 2017 - 20:00
Plaats
Erasmus Hogeschool campus Dansaert
Zespenningenstraat 70
1000 Brussel
Soort evenement
Boekvoorstelling

EPO Uitgeverij stelt u voor:

GRAAILAND. HET BOEK WAARMEE ALLES BEGON
De politiek davert op haar grondvesten. En zeggen dat alles begon met een bestseller: Graailand. Maandenlang schreef Peter Mertens aan de opvolger van 'Hoe Durven Ze'. Van de gettocultuur in de Wetstraat tot de zelfbediening van graaiers zoals Barroso en De Gucht. Van Panamese postbusbedrijven tot Trumpiaanse verkiezingen. Van flexverslaving tot arbeid 4.0. Van dure waterprijzen tot drie-euro-maaltijden in rusthuizen. Mertens gooit geen steen in de kikkerpoel, maar meteen een hele muur. Over de graaicultuur, over het establishment, over de crisis. Maar ook over de New Kids in Town, over verzetscultuur, over herverdeling van rijkdom en arbeid,over het vuur van Bernie Sanders en over de politiek van de hoop. Een boek dat brandt in de handen. Een boek dat luistert naar de naam: Graailand. Het leven boven onze stand.

Meylan Ng leidt ons, als gastvrouw, doorheen de avond. Aan het woord: Geert van Istendael (auteur), Keltoum Belorf (De Wereld Morgen), Michael Vandebrouck (LBC), Bart Van de Ven (Buurtwinkel Anneessens), Karel Meganck (BBTK), Kristien Hemmerechts (met videobericht), Anne-Marie Mineur (Europees Parlementslid, SP Nederland), Gie Goris (MO*), Peter Mertens!

Muziek van Jonas Bastijns (Jacle Bow)

Locatie: Erasmus Hogeschool Brussel (Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel).
Deuren open om 19u30. De voorstelling begint stipt om 20u30. Gratis inkom.

Het boek is ter plaatse te koop via De Standaard Boekhandel (Muntplein) en Peter Mertens signeert het graag na afloop van de boekvoorstelling.

Meer info over 'Graailand': www.epo.be/graailand

Facebook

Labels