Agenda

 

Op zaterdag 4 maart organiseert Marianne, vrouwenbeweging van PVDA een brunch met panelgesprek in het kader van de internationale vrouwendag. Een 30-urenweek en gelijke toegang tot de arbeidsmarkt. Abortus uit het strafrecht.

7 maart 2017
 

'Graailand', de lang verwachte opvolger van 'Hoe Durven Ze'....

 

Line De Witte, auteur van 'TTIP en CETA voor beginners' gaat in gesprek met Wouter Hillaert (Hart boven Hard), Anne-Marie Mineur (SP Nederland, Europees Parlement) en Marc Maes (11.11.11.).

10 maart 2017
 


Arena zwembad is één van de meest gebruikte sportvoorzieningen in Deurne. PVDA en GVHV willen dat de Deurnenaar betaalbaar en dichtbij kan zwemmen. 

Ga mee voor een nieuwe stroom, met energie voor de toekomst! Want nucleaire energie past niet in een mix met 100% hernieuwbare energie, is onveilig en veroorzaakt miljoenen jaren radioactief afval.

Kom mee op straat voor:

Het is lang bon ton geweest om te geloven dat de 'survival of the fittest' te maken heeft met ‘het recht van de sterkste’, dat het ijveren voor ‘eigenbelang’ en ‘competitie’ zorgen voor overleving en culturele en maatschappelijke wi

 

Uitgeverij EPO nodigt u uit... Een boekvoorstelling van Graailand (Peter Mertens) rond de vermarkting van het sociaal werk en de zorg.

1 april 2017
 

EPO Uitgeverij in samenwerking met ABVV West-Vlaanderen, ACV West-Vlaanderen, Oxfam Wereldwinkel Kortrijk, Achturencultuur en Unie der Zorgelozen stellen u voor:

GRAAILAND. HET BOEK WAARMEE ALLES BEGON

27 april 2017
 

Uitgeverij EPO i.s.m. ABVV-Horval, ACOD-Lrb, BBTK-Leuven en Comac Leuven

GRAAILAND. HET BOEK WAARMEE ALLES BEGON

Peter Mertens komt naar Hasselt voor de voorstelling van zijn nieuwe boek Graailand. Het boek staat intussen al sinds de uitgave op nummer 1 in de top 10 non-fictie.

Pagina's